top of page

buitencoaching

Omdat buiten iedereen tot bloei komt

HanneScheppink-Coach-Wandelcoach-Natuurcoach-9.JPG

1 op 1 coaching

Mijn coaching is eigenlijk altijd buiten. En daar heb ik een hele goede reden voor. Het is bewezen dat de natuur een hele goede invloed op je heeft! Je zakt van je hoofd in je lijf en ervaart de wind door je haren, je voelt je voeten op het zand, je hoort het ritselen van de bladeren, je ziet die mooie bloemknoppen uitkomen, je ruikt de frisse geur van de lente, je proeft de smaak van net geplukte bramen. Al je zintuigen gebruik je! In landen om ons heen wordt de natuur zelfs als therapie voorgeschreven!

Het wandelen is daarbij nog extra fijn. Omdat je lichaam in beweging is, worden er allerlei hormonen aangemaakt die je blij maken, energie geven en van belang zijn om je weer fijn te voelen. 

Verder praat het al wandelend ook fijn. Je hoeft elkaar niet altijd aan te kijken, je hoofd wordt helder omdat je minder prikkels hebt buiten. 

Allemaal voordelen om nog meer uit de coaching te halen. 

Ik gebruik de natuur ook om dingen voor jezelf helder te krijgen. Nieuwe inzichten op te doen.

In de coaching zelf gaan we op zoek naar wie jij bent en hoe jij het leven kan gaan leiden dat daarbij past! En we kijken ook naar je leven nu. Hoe het bijvoorbeeld komt dat je zoveel lichamelijke klachten hebt, waarom je jezelf zo aan de kant zet, hoe je kunt herstellen uit je burn of bore out of waarom je steeds weer die negatieve gedachtes hebt. Waarom je niet meer kunt genieten en de hele tijd aanstaat. Ik geef je inzichten en tips om te herstellen. Help je om weer naar jezelf te durven luisteren. Te zoeken naar je kern zodat je je talenten die je energie geven in kan gaan zetten. Zodat jij weer tot bloei komt en mag stralen!

Ook als je er achter bent gekomen dat je misschien een HSP bent (highly sensitive person) of vermoedelijk hoogbegaafd ben je aan het goede adres. Want ook dan kun je in de flow leven, kun je bloeien en stralen! 

Voel je je aangetrokken tot mijn verhaal en voel je dat ik je zou kunnen helpen? Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek! Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

HanneScheppink-Coach-Wandelcoach-Natuurcoach-2.JPG
bottom of page