top of page
HanneScheppink-Coach-Wandelcoach-Natuurcoach-67.JPG

Even voorstellen

'Hanne, levensgenieter, enthousiasteling, natuurliefhebber met een passie om anderen tot bloei te brengen'

Over Hanne

Van hardwerkende, naar vakanties toelevende docent bewegingsonderwijs naar enthousiaste, energieke coach en trainer. Met een eigen bedrijf die ze helemaal naar eigen wensen kan invullen. Haar passie zit bij persoonlijke ontwikkeling van mensen. Mensen tot bloei brengen, daar gaat ze van stralen! Ze heeft een enthousiaste energie omdat ze haar talenten en passie kan inzetten! Is helemaal zichzelf omdat ze haar talenten heeft uitgezocht en geaccepteerd. Ze geniet van buiten zijn en heeft daardoor ook de meerwaarde van buitencoaching ontdekt. Door haar passie te volgen en het leven te leiden dat bij haar past kan ze een fijne partner voor haar man zijn en een leuke moeder voor haar 2 kinderen. Een van die talenten is dat ze door haar sensitiviteit heel dicht bij de ander kan komen en mee kan voelen wat er speelt. Dit gebruikt ze tijdens haar coaching om snel bij de kern te komen en de ander zo positief kan begeleiden.

Na jaren gevoeld te hebben dat ze haar passie en uitdaging niet kwijt kon in het bewegingsonderwijs en in een bore-out terecht kwam heeft ze het roer totaal omgegooid en is haar eigen bedrijf begonnen. Met alle voorbereidingen en opleidingen die er al waren bleek dat het volgen van haar droom echt mogelijk was. Vanuit haar geloof in God ziet ze ook dat veel mensen niet leven zoals God ze gemaakt en bedoelt heeft. En daar zit een meerwaarde voor haar coaching in. Dat ze de merkt dat mensen geheeld worden en hun roeping gaan volgen. Verantwoordelijkheid gaan nemen over hun eigen leven. Dat ze hun dromen gaan waarmaken en tot bloei komen!

Wat grappige weetjes over mij:

 • Ik ben gek op kamperen, ik zou zelfs in een tent kunnen wonen! Ik heb ook eens in de winter in een yurt midden in de bossen gekampeerd, waar je je eigen vuurtje stookte en je eten boven het vuur maakte, waar je zoveel sterren zag 's avonds (en dat in Nederland!), dat was magisch!

 • Ik ben gek op koken

 • Ik word heel blij van sporten. Ik speel bijvoorbeeld al heel lang volleybal. 

 • Ik geniet van goede, lekkere thee in een mooi servies

 • Ik vind het leuk om mijn huis in te richten

 • Ik geloof in God en ik ga graag naar de kerk, geloven in God is een extra laag in mijn coaching

 • Ik word blij van avondjes met vrienden

 • Ik vind het heerlijk om in een boek te duiken

 • Ik ben gek op fotograferen, heb hier zelfs een opleiding voor gevolgd

 • We hebben een houtkachel en dat is mijn favoriete plek in huis!

 • Ik ben een natuur/buiten mens. Mijn motto dan ook is: slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Maar als het staat te storten, blijf ik stiekem ook heel knus binnen;) 

HanneScheppink-Coach-Wandelcoach-Natuurcoach-48.JPG
bottom of page